INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES: En compliment del deure informar als interessats de les circumstàncies i condicions del tractament de les seves dades i dels drets que li assisteixen, posem a la seva disposició la següent informació.

RESPONSABLE DEL TRACTAMENTResponsable: Fundació Residència d’Avis de La Pobla de Lillet, P5816501J. Passatge Pare Ramon, 2, 08696 La Pobla de Lillet
FINALITATGestionar la seva candidatura per treballar en l’empresa. Així mateix captarem la seva imatge i veu (en cas de rebre un vídeo presentació) amb l’única finalitat de dur a terme el procés de selecció de forma satisfactòria.
LEGITIMACIÓEl seu consentiment
DESTINATARISLes dades no se cediran a tercers excepte en els casos en els quals existeixi una obligació legal o comunicació necessària per poder prestar-li el servei adequadament. Igualment, la seva imatge i veu no serà cedida a tercers.
DRETSPot exercir els seus Drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades davant el responsable del tractament; a més d’acudir a l’autoritat de control competent (AEPD).
INFORMACIÓ ADDICIONALPot consultar la informació addicional sobre el tractament de les seves dades personals aquí.